Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Temsili Makam Devri Etkinliği için öğrencimiz Ayşe Zehra Uslu, Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban'ın koltuğunu teslim alarak bir süreliğine belediye bakanı oldu.

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu ile Bakanlığımız Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında öğrencilerin bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla imzalanan “Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İş birliği Protokolü” gereği, 06-07/03/2024 tarihlerinde İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Salonu'nda “İnegöl Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası” düzenlenmiştir.

Nis

2024 yılı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında  düzenlenen ilkokullar arası "23 Nisan’ın tarihî arka planı ve coşkusunun hissettirdikleri" konulu resim yarışmasında öğrencimiz Hilal KAPLAN İnegöl  birincisi olmuştur.

Ekm

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezinin düzenlediği  Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında ilkokul  öğrencilerine yönelik Zeka Oyunları yarışması düzenlenmiştir.

Ekm

Hayırseverlerimiz Müşerref ve Muzaffer SAMDA çifti okulumuzu ziyaret etti. Allah hayırseverlerimize uzun ömür versin. Okul olarak bizleri ziyaret ettiklerinde çok mutlu oluyoruz.

Tem

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı süresince okulumuz Avrupa düzeyinde 3 farklı etiket sahibi oldu. Başvurular sırasında desteği ile yanımızda olan okul müdürümüz Ahmet ÖNAL'a ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden 3/G Sınıf Öğretmeni Sevcan KAYIHAN ve 3/B Sınıf Öğretmeni Emel YÜKSEK, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2021 Erasmus+ Okul Eğitimi Konsorsiyumu Personel Hareketliliği işbaşı gözlem faaliyetlerini İtalya/Siena/Colle di Val d'Elsa'da bulunan IC2 Arnolfo di Cambio isimli enstitüde 13-17 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiler. Uzaktan eğitim ve eğitim ve öğretimde dijitalleşme temasında işbaşı gözlemlerini yaptılar. Ülkemizi, Bursa'yı, İnegöl'ü, okulumuz Müşerref Muzaffer Samda İlkokulunu, kendilerini, sınıflarını, eğitim sistemimizi ve uyguladığımız dijital çalışmaları tanıttılar ve anlattılar. Enstitünün üç farklı okuluna ziyarette bulundular. İtalya eğitim sistemi, eğitim ve öğretimde kullandıkları dijital çalışmalar ve uzaktan eğitim çalışmaları hakkında bilgi sahibi oldular. Bizim eğitim sistemimiz ve uyguladığımız dijital çalışmalar ile karşılaştırma imkanı buldular.