MÜŞERREF MUZAFFER SAMDA İLOKULUNDAN AKIL VE ZEKA OYUNLARI BAŞARISI

Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvası

Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu ile Bakanlığımız Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve Temel Eğitim Genel Müdürlüğü arasında öğrencilerin bedensel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini desteklemek ve ülke genelinde akıl ve zekâ oyunları konusunda farkındalık oluşturulması amacıyla imzalanan “Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası İş birliği Protokolü” gereği, 06-07/03/2024 tarihlerinde İnegöl İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Spor Salonu'nda “İnegöl Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası” düzenlenmiştir.

İnegöl Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası ilkokul kademesinde "Mangala, Pentago, Equilibrio, Q-Bitz ve Küre"; ortaokul kategorisinde "Mangala, Reversi, Pentago, Kulami ve Küre" olmak üzere 10 kategoride gerçekleştirilmiştir.

İlkokul kademesinde 130, Ortaokul kademesinde 62 olmak üzere toplam 192 öğrenci turnuvaya katılmıştır. Okulumuz öğrencilerinden Zeynep Nur Yılmaz Mangala oyununda, Elifnaz Karabay Equilibrio oyununda ilçe birincisi, Sinan Kutay Yıldız Q Bitz oyununda ilçe üçüncüsü olmuşlardır.  İlçe birincisi olan öğrencilerimiz 4 Nisan 2024 tarihinde Bursa’da yapılacak olan Akıl ve Zeka Oyunları yarışmasına katılacaklardır. Öğrencilerimizi, onları turnuvaya hazırlayan sınıf öğretmenimiz Ayşe Gül ÇELİK’i ve öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyoruz.

04-04-202404-04-202404-04-2024

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 22:58 - Görüntülenme: 40