T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / İNEGÖL - Müşerref-Muzaffer Samda İlkokulu

BİR YILDA 3 ETİKET ALDIK

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı süresince okulumuz Avrupa düzeyinde 3 farklı etiket sahibi oldu. Başvurular sırasında desteği ile yanımızda olan okul müdürümüz Ahmet ÖNAL'a ve emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

İlk olarak e-Güvenlik düzeyinde "Bronz" etiketimizi aldık. Bu süreçte emek veren okul müdürümüz Ahmet ÖNAL'a, başta Serdar ERDAL olmak üzere Sevcan KAYIHAN, Mine KAHRAMAN, Merve GÜÇLÜ GÜÇ, Nazlı CELALOĞLU, Hacer KARA öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

"eSafety Etiketi Nedir?

eSafety Label, okulların öğrencileri için mümkün olan en güvenli ortamı sağlamak için çevrimiçi güvenliğe yaklaşımlarını değerlendirmelerine yardımcı olmayı amaçlar.

eSafety Label, 2012'de başlatılan bir European Schoolnet girişimidir. Amacı, Avrupa okullarına ve genişletilmiş okul ekosistemine aşağıdakileri sağlamaktır:

  • Avrupa çapında bir akreditasyon ve destek hizmeti
  • Öğretmenler, okul müdürleri, BİT koordinatörleri ve okul personeli için çevrimiçi bir ortam ve topluluk."

eSafety hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.  

 

02-07-202102-07-202130-01-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sonrasında eTwinning Okulu olmak için gelen davet üzerine yaptığımız başvuru sonucunda "eTwinning Okulu Etiketi" almaya hak kazandık. Bu süreçte emek veren okul müdürümüz Ahmet ÖNAL'a, başta Sevcan KAYIHAN olmak üzere Serdar ERDAL, Mine KAHRAMAN, Merve GÜÇLÜ GÜÇ, Nazlı CELALOĞLU, Hacer KARA, Emel YÜKSEK, Ayşe Gül ÇELİK öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

"eTwinning Okul Etiketi nedir?

eTwinning Okulları, tüm okulların eTwinning'ten nasıl faydalanabilecekleri ile ilgili harika örneklerdir. eTwinning değerlerini ve pedagojisini tanıtmada aktif rol oynarlar, yerel toplulukları için birer referans noktasıdırlar ve diğer okullar için bir model teşkil ederler."

eTwinning Okul Etiketi hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

 

02-07-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son olarak yaptığımız başvuru sonucunda okulumuz STEM Okul Etiketi (Contenent) sahibi olduk. Bu süreçte emek veren okul müdürümüz Ahmet ÖNAL'a, başta Merve GÜÇLÜ GÜÇ olmak üzere Sevcan KAYIHAN, Serdar ERDAL, Mine KAHRAMAN, Nazlı CELALOĞLU, Hacer KARA öğretmenlerimize  teşekkür ediyoruz.

"STEM Okul Etiketi nedir?

STEM Okul Etiketi, European Schoolnet , Ciencia Viva (Portekiz), Maison pour la Science d'Alsace (Fransa), Bilimi Teşvik Merkezi (Sırbistan) ve Eğitim Geliştirme Merkezi'nin (Litvanya) ortak girişimidir. Erasmus+ projesi olarak 2021 itibariyle, tüm STEM Okul Etiketi faaliyetleri, Avrupa Birliği'nin Ufuk 2020 araştırma ve yenilik programı tarafından finanse edilen Scientix kapsamında devam ediyor."

STEM Okul Etiketi hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

 

02-07-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.07.2021 - Güncelleme: 02.07.2023 14:39 - Görüntülenme: 363
  Beğen | 5  kişi beğendi