Kalite Etiketi Alan Projelerimiz

Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi Alan eTwinning Projelerimiz

Şbt

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okul öncesi öğretmenimiz Mine KAHRAMAN ve öğrencileri projeyi yürütmüşlerdir. Proje için kalite etiketi başvurusu yapan öğretmenimiz öğrencileri ile birlikte 2020 yılında Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ock

100 Güne 100 Kitap projesi ile, alanında uzman akademisyen görüşleri alınarak hazırlanmış, kaliteli çocuk kitaplarına çocukların ulaşması ve her gün 1, toplamda 100 kitabın eve gönderilerek aileler tarafından çocuğa okunması amaçlanmıştır. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında yürütülen proje ile okulumuz okul öncesi öğretmeni Mine KAHRAMAN ve öğrencileri 2019 yılında Ulusal Kalite etiketi almaya hak kazanmışlardır.

Ock

Projemiz, kitap okuma alışkanlığı ve kültürünü öğrencilerimize yerleştirmek, kitap okumaya her kesimin dikkatini çekmek amacı ile hazırlanmış bir projedir. Projeyi, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz sınıf öğretmeni Sevcan KAYIHAN, sınıf öğretmeni olduğu 3/D sınıfı öğrencileri ile birlikte yürütmüştür. Bu proje sonunda sınıf öğretmenimiz Sevcan KAYIHAN kalite etiketi başvurusu yaparak 2019 yılında öğrencileri ile birlikte Ulusal Kalite Etiketi ve Avrupalı proje ortağı kendi ülkesinde kalite etiketi aldığı için ayrıca Avrupa Kalite Etiketi almaya da hak kazanmışlardır.